Marknadens vassaste bredbandslösningar för företag


Vi förser ditt företag med fast lina och/eller mobilt bredband. Vi har även lösningar för bredband integrerat med telefoni och/eller växel. Och självklart tillhandahåller vi också viktiga kringtjänster för en smidigare, säkrare och lönsammare internetvardag.

 • Fast bredband

  Vi levererar fast bredband via telejack eller fiber. Olika nivå på abonnemang finns, beroende på vilka krav ditt företag ställer på hastighet och säkerhet. Kontakta oss för mer info och prisuppgift.

 • Mobilt bredband

  Vi levererar Telias mobila bredband. Flera abonnemangsalternativ finns, beroende på vilken datamängd ni behöver per månad. Hastighet upp till 100 Mbit/s. Även plattor/bärbara datorer. Kontakta oss för mer info och priser.

 • Integrerade lösningar

  För det mindre företaget erbjuder vi en allt-i-ett-tjänst med fast bredband, telefoni och trådlöst nätverk. Enkel växelfunktion ingår. Tack vare vår kundvänliga support kommer ni snabbt igång. Kontakta oss för mer info och priser.

Vi använder alltid Client Solutions för snabb och personlig service och prisvärda lösningar.

Jeanette FribergAarsleff

Kontaktperson

  1. Before
  2. After
 • Dennis Olsson

  Efter 8 år i denna bransch har jag hög kompetens inom yrket och jag utvecklas fortfarande.Jag är noggrann i det jag gör och håller alltid en hög service till mina kunder. Att ordna skräddarsydda kommunikationslösningar efter kundens behov och att alltid kunna vara tillgänglig är viktigt för mig.

  040-23 23 57


  Dennis.olsson@clientsolutions.se