Marknadens bästa telefonilösningar för företag


Är det någon som kan telefoni, så måste det vara vi. Vi hjälper ditt företag med fast abonnemang, mobilabonnemang eller växellösning, även integrerat med bredband. Och självklart ordnar vi även med alla smartphones, surfplattor och annan utrustning som ni behöver.

 • Fast abonnemang

  Fast telefoni via bredbandet är smidigt, kostnadseffektivt och lätt att komma igång med. Telefoner kan självklart hyras via oss. Kontakta oss för mer info om bredbandstelefoni och tilläggstjänster samt priser.

 • Mobilabonnemang

  Hos oss kan du teckna Telias förmånliga företagsabonnemang, inklusive alla telefoner och plattor. Suverän täckning i Telias snabbt växande 4G-nät. Personlig, tidsbesparande service ingår. Kontakta oss för mer info och priser.

 • Växellösning

  Vi förvandlar era mobiltelefoner till växelanknytningar. Två olika lösningar – för företag upp till 10 respektive 50 anställda. Kundvänlig support från Client Solutions ingår. Kontakta oss för mer info och priser.

Vi har stort förtroende för Client Solutions. Min kontaktperson där löser mina behov snabbt och enkelt. Jag behöver inte sitta i telefonkö och jag behöver inte prata med olika personer varje gång.

Patrik LindbergNammo Vingåkersverken

Kontaktperson

  1. Before
  2. After
 • Hibe Al-Chalabi

  Att jobba långsiktigt med mina kunder är vad jag alltid strävar efter. Tror på relationer när det gäller affärer! Har världens bästa tvillingdöttrar.

  040-23 23 89


  hibe.al@clientsolutions.se